BLOG


Zawsze nasze aktualne wpisy na portalu Google plus

_______________________________________________________


Piec konwekcyjno parowy w szkole i przedszkolu .


Zastosowanie nowoczesnych piecy konwekcyjno parowych w stołówkach szkolnych lub przedszkolnych spowodowało zmianę technologi produkcji potraw dla dzieci . Obróbka termiczna z zastosowanie pary dała w krótkim czasie znaczne oszczędności w czasie i kosztach produkcji oraz umożliwiła otrzymanie potraw smaczniejszych i zdrowszych. ( zobacz propozycję )

_______________________________________________________


Udział promieni UV-C w usuwaniu tłuszczu w okapach gastronomicznych produkcji Plastmet Lubasz


Szukasz nowoczesnych rozwiązań wentylacyjnych dla Twojego zaplecza gastronomicznego? Serdecznie zachęcamy do zapoznania się z nowoczesnymi systemami działania okapów UV firmy Plastmet. ( czytaj dalej )

______________________________________________________________


Innowacyjna nanotechnologia ochrony żywności w urządzeniach chłodniczych BOLARUS Bochnia


Szukasz skutecznego sposobu na to, aby przechowywane przez Ciebie produkty spożywcze zachowywały swój unikalny aromat? Jeśli tak, to serdecznie zapraszamy do zapoznania się z oferowanymi przez nas urządzeniami, w których wykorzystano innowacyjną nanotechnologię TiO2. Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie              ( czytaj dalej )

 

 

Koszyk jest pusty